top of page

TIJDLOOS WOONBETON

Wat is een natuurlijk woonbeton?

Een natuurlijke betonvloer is gemaakt van cement, verharders en word afgewerkt met een Italiaanse hardwaxolie.

De kenmerken van tijdloos woonbeton

Natuurlijke betonvloeren kenmerken zich door een stofvrij karakter, lange levensduur en stoere aanzien maar ook zijn tijdloze uitstraling.

 

De natuurlijke betonvloer geeft elke ruimte een unieke uitstraling en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Ook zijn natuurlijke betonvloeren zeer geschikt voor garages, showrooms en winkels.

 

De robuuste vloer met tijdloze uitstraling kan over bijna elk soort ondergrond aangebracht worden. De vloer wordt naadloos geplaatst en is daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Ook is de vloer sterk en gebruiksvriendelijk. Het is dan ook niet zo gek dat dit type vloer populair is in veel verschillende ruimtes. Van woningen en kantoren tot winkels.

DSC_0016.JPG

Tijdloos woonbeton en vloerverwarming

Het is ideaal om een keuze te maken voor woonbeton en vloerverwarming. Het is zelfs een hele goede keuze. Deze vloer leent zich namelijk perfect voor vloerverwarming. De warmte van de verwarming wordt door het materiaal en dikte snel overgenomen. Het vergroot bovendien door de gelijkmatige warmteverdeling het comfort in huis als u voor deze combinatie kiest.

DSC_1218.JPG
IMG_0030.jpg

Eigenschappen van de vloer

-  Weinig onderhoud nodig
-  Makkelijk schoon te houden

-  Naadloze vloer

-  Te combineren met vloerverwarming

-  Vloer is waterdicht
-  De natuurlijke betonvloer is voor elke ruimte geschikt

bottom of page